Επίθεση Με Βιτριόλι Φωτογραφίεσ : Oι τραυματίες Μητροπολίτες από την επίθεση με βιτριόλι στη ... - Ο εν λόγω κληρικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξε βιτριόλι κατά των.

Επίθεση Με Βιτριόλι Φωτογραφίεσ : Oι τραυματίες Μητροπολίτες από την επίθεση με βιτριόλι στη ... - Ο εν λόγω κληρικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξε βιτριόλι κατά των.. Επίθεση με βιτριόλι είχαμε στη μονή πετράκη στο κολωνάκι πριν από λίγο. Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι πρώτες εικόνες από την επίθεση του ιερέα με βιτριόλι στη μονή πετράκη. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το συνοδικό δικαστήριο στη μονή πετράκη που ελήφθησαν λίγα λεπτά μετά την επίθεση με βιτριόλι στους επτά μητροπολίτες. Πρόκειται για τους μητροπολίτες γλυφάδας, κηφισίας, άρτης, κασσάνδρας, ζακύνθου, γουμενίσσης και δρυϊνουπόλεως.

Σε δηλώσεις που έκανε στην είσοδο του λαϊκού νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το συνοδικό δικαστήριο στη μονή πετράκη που ελήφθησαν λίγα λεπτά μετά την επίθεση με βιτριόλι στους επτά μητροπολίτες. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσε το συνοδικό δικαστήριο φέρεται να είπε ο δράστης αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι στους μητροπολίτες στη μονή πετράκη.

Επίθεση με βιτριόλι: Στο πλευρό της 34χρονης Ιωάννας η ...
Επίθεση με βιτριόλι: Στο πλευρό της 34χρονης Ιωάννας η ... from danews.gr
Σοκαρισμένοι στη μονή πετράκη μετά την επίθεση ιερέα κατά μητροπολιτών με βιτριόλι / φωτογραφία: «πρωτόγνωρο φαινόμενο» χαρακτήρισε την επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον επτά μητροπολιτών στη μονή πετράκη ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος. Τέλος, ευχαρίστησε τον υπουργό υγείας που έσπευσε στο λαϊκό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ερτ, ο ιερομόναχος θεωρεί την απόφαση άδικη, ενώ φέρεται να είπε στα πρώτα του λόγια στους. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πιο. Ο εν λόγω κληρικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξε βιτριόλι κατά των. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, επτά μητροπολίτες, με αποτέλεσμα όλοι τους να μεταφερθούν με τραύματα στο λαϊκό νοσοκομείο. Δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του ως τώρα.

Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πέντε.

Πρόκειται για τους μητροπολίτες γλυφάδας, κηφισίας, άρτης, κασσάνδρας, ζακύνθου, γουμενίσσης και δρυϊνουπόλεως. Ένα άτομο, το οποίο χαρακτηρίζεται «παρανοϊκό» από τους περιοίκους επιτέθηκε στους μητροπολίτες με βιτριόλι, ενώ τραυματίες είναι και δύο δικηγόροι. Εγκαύματα φέρουν οι μητροπολίτες γλυφάδας αντώνιος, κηφισίας κύριλλος, άρτης καλλίνικος, κασσάνδρας νικόδημος. Σε δηλώσεις που έκανε στην είσοδο του λαϊκού νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες. Όπως ανέφερε το mega τρεις από τους τραυματίες μητροπολίτες είναι σοβαρά τραυματισμένοι, με εγκαύματα στο πρόσωπο. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν φέρεται να υποστήριξε ο ιερέας που πέταξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες. Επίθεση που σοκάρει και ξυπνά άγριες μνήμες από την επίθεση στην ιωάννα, πραγματοποιήθηκε στο κολωνάκι και συγκεκριμένα τη μονή πετράκη. Οι πρώτες εικόνες έξω από την αίθουσα του συνοδικού δικαστηρίου δείχνουν το μέγεθος της επίθεσης, με τα άμφια των ιερωμένων να έχουν λιώσει από τη δολοφονική αυτή κίνηση του. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πέντε. Η επίθεση φαίνεται να έχει λάβει χώρα απο ιερέα ή υποστηρικτή του, ο οποίος δικάζονταν για υπόθεσή του. Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι πρώτες εικόνες από την επίθεση του ιερέα με βιτριόλι στη μονή πετράκη. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πιο. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσε το συνοδικό δικαστήριο φέρεται να είπε ο δράστης αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι στους μητροπολίτες στη μονή πετράκη.

Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Όπως ανέφερε το mega τρεις από τους τραυματίες μητροπολίτες είναι σοβαρά τραυματισμένοι, με εγκαύματα στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες επίθεση δέχτηκαν οι μητροπολίτες κηφισίας, αμαρουσίου και ωρωπού κ. Οι επτά μητροπολίτες δέχτηκαν επίθεση από ιερέα που δικαζόταν από το συνοδικό δικαστήριο και επρόκειτο να καθαιρεθεί. Σοκαρισμένοι στη μονή πετράκη μετά την επίθεση ιερέα κατά μητροπολιτών με βιτριόλι / φωτογραφία:

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Παρέλαβα μια γυναίκα ...
Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Παρέλαβα μια γυναίκα ... from kontranews.gr
Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, επτά μητροπολίτες, με αποτέλεσμα όλοι τους να μεταφερθούν με τραύματα στο λαϊκό νοσοκομείο. Διαρκής ιερά σύνοδος επίθεση με βιτριόλι μονή πετράκη. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Αναφερόμενος στην επίθεση, είπε πως είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους μας γιατί είναι πρωτόγνωρα τα φαινόμενα και χρειάζεται προσπάθεια από πολλές πλευρές για να μη διαταραχθεί η κοινωνική ισορροπία. Εγκαύματα φέρουν οι μητροπολίτες γλυφάδας αντώνιος, κηφισίας κύριλλος, άρτης καλλίνικος, κασσάνδρας νικόδημος. Δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του ως τώρα. Όπως ανέφερε το mega τρεις από τους τραυματίες μητροπολίτες είναι σοβαρά τραυματισμένοι, με εγκαύματα στο πρόσωπο.

Διαρκής ιερά σύνοδος επίθεση με βιτριόλι μονή πετράκη.

Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Διαρκής ιερά σύνοδος επίθεση με βιτριόλι μονή πετράκη. Επίθεση με βιτριόλι είχαμε στη μονή πετράκη στο κολωνάκι πριν από λίγο. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Αναφερόμενος στην επίθεση, είπε πως είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους μας γιατί είναι πρωτόγνωρα τα φαινόμενα και χρειάζεται προσπάθεια από πολλές πλευρές για να μη διαταραχθεί η κοινωνική ισορροπία. Δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του ως τώρα. Επίθεση που σοκάρει και ξυπνά άγριες μνήμες από την επίθεση στην ιωάννα, πραγματοποιήθηκε στο κολωνάκι και συγκεκριμένα τη μονή πετράκη. Σε δηλώσεις που έκανε στην είσοδο του λαϊκού νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες επίθεση δέχτηκαν οι μητροπολίτες κηφισίας, αμαρουσίου και ωρωπού κ. Σύμφωνα με την ελασ οι επτά μητροπολίτες διακομίσθηκαν στο «λαϊκό» νοσοκομείο με εγκαύματα, όπου και νοσηλεύονται και ο αστυνομικός στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Κύριλλος, γλυφάδας, ελληνικού, βούλας, βουλιαγμένης και βάρης κ. Οι μητροπολίτες που μετέχουν στο συνοδικό δικαστήριο, ήτοι οι μητροπολίτες κηφισιάς, γλυφάδας, δρυϊνουπόλεως, αρτης, κασσανδρείας και ζακύνθου δέχθηκαν την επίθεση με βιτριόλι από ιερέα, την καθαίρεση του οποίου αφορούσε η συνεδρίαση τους, στην μονή πετράκη. Για τη σοκαριστική επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος μητροπολιτών στη μονή πετράκη μίλησε ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος εξερχόμενος από το λαϊκό νοσοκομείο όπου επισκέφθηκε τους τραυματίες και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας τους.

Ο ιεράρχης αυτή την ώρα βρίσκεται στο λαϊκό όπου οι γιατροί κάνουν πλύσεις στο μάτι του, και ανάλογα με την ανταπόκριση του ασθενούς θα διακομισθεί στην οφθαλομολογική κλινική του γεννηματάς όπου θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, επτά μητροπολίτες, με αποτέλεσμα όλοι τους να μεταφερθούν με τραύματα στο λαϊκό νοσοκομείο. Αναφερόμενος στην επίθεση, είπε πως είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους μας γιατί είναι πρωτόγνωρα τα φαινόμενα και χρειάζεται προσπάθεια από πολλές πλευρές για να μη διαταραχθεί η κοινωνική ισορροπία. Οι πρώτες εικόνες έξω από την αίθουσα του συνοδικού δικαστηρίου δείχνουν το μέγεθος της επίθεσης, με τα άμφια των ιερωμένων να έχουν λιώσει από τη δολοφονική αυτή κίνηση του.

Επίθεση με βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την ...
Επίθεση με βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την ... from www.tanea.gr
Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσε το συνοδικό δικαστήριο φέρεται να είπε ο δράστης αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι στους μητροπολίτες στη μονή πετράκη. Οι τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν ήδη στο νοσοκομείο «λαϊκό» ενώ υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στην περιοχή. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Κύριλλος, γλυφάδας, ελληνικού, βούλας, βουλιαγμένης και βάρης κ. Την επίθεση με καυστικό υγρό πραγματοποίησε ιερομόναχος, που ανήκει στην ιερά μητρόπολη βεροίας και του οποίου τον αποσχηματισμό αποφάσισε το συνοδικό δικαστήριο στο οποίο μετέχουν οι επτά μητροπολίτες. Διαρκής ιερά σύνοδος επίθεση με βιτριόλι μονή πετράκη. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν φέρεται να υποστήριξε ο ιερέας που πέταξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες.

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο.

Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Ο εν λόγω κληρικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξε βιτριόλι κατά των. Όπως ανέφερε το mega τρεις από τους τραυματίες μητροπολίτες είναι σοβαρά τραυματισμένοι, με εγκαύματα στο πρόσωπο. Σύμφωνα με την ελασ οι επτά μητροπολίτες διακομίσθηκαν στο «λαϊκό» νοσοκομείο με εγκαύματα, όπου και νοσηλεύονται και ο αστυνομικός στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Πρόκειται για τους μητροπολίτες γλυφάδας, κηφισίας, άρτης, κασσάνδρας, ζακύνθου, γουμενίσσης και δρυϊνουπόλεως. Επίθεση με βιτριόλι είχαμε στη μονή πετράκη στο κολωνάκι πριν από λίγο. Κύριλλος, γλυφάδας, ελληνικού, βούλας, βουλιαγμένης και βάρης κ. Την επίθεση με καυστικό υγρό πραγματοποίησε ιερομόναχος, που ανήκει στην ιερά μητρόπολη βεροίας και του οποίου τον αποσχηματισμό αποφάσισε το συνοδικό δικαστήριο στο οποίο μετέχουν οι επτά μητροπολίτες. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Από την επίθεση, σύμφωνα με τον σκαϊ, επλήγησαν και δύο δικηγόροι των συνοδικών δικαστηρίων. Το απόγευμα της τετάρτης (23/6) ένας ιερέας επιτέθηκε με βιτριόλι σε επτά ιερείς που βρίσκονταν στο συνοδικό δικαστήριο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν φέρεται να υποστήριξε ο ιερέας που πέταξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες.

Τραυματισμένοι είναι 7 μητροπολίτες, δύο δικηγόροι καθώς και ο φρουρός της μονής βιτριόλι επίθεση. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσε το συνοδικό δικαστήριο φέρεται να είπε ο δράστης αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι στους μητροπολίτες στη μονή πετράκη.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama